One Fine Spring Day – programfüzet

Megjött egy újabb kis csomagom. (Van még pár… 😅) Ezúttal sem tudtam, hogy mit tartogat a boríték, csak sejtettem… Szerintem nagyon is gyönyörűséges. ☺️ Lehetett volna benne több kép, de így is bőségesen lesz mit kitenni a falra. Lassan a WC-be is jut valami. 😂 Azt akarom, hogy már az előszobában is szembesüljön azzal az a valaki, aki felmerészel ide, azaz hozzám jönni, hogy bizony lehet rossz helyre jött. 😆 Mert ugye valószínűleg – finoman – apró darabokra szabdalom ezt a kis füzetet, nem csak felteszem egy polcra így porosodni. Ezt a posztot meg amúgy a fene se tudja, milyen kategóriába tegyem. De ha már gondolkodom, legyen hát az. 🙂 (Közben rájöttem, hogy van nekem egy „gyűjteményesem” is… Hát akkor az lesz!)

Aki nem látta, és szeretne egy különösen szép romantikus – dél koreai – drámát látni, az feltétlen nézze meg. (Itt írtam róla.) Nekem hatalmas kedvencem. Letterboxdon sem véletlen van ott a 4 kiemelt kedvencem között a profilomon. Trakt.tv-n szintúgy.

Egyébként nem követek be túlságosan sok embert ezeken az oldalakon. De lehet így is kissé megszaladtam… Szóval azon agyaltam, hogy én ugyan bár nem vagyok akkora szemét, de ha valamelyik legnagyobb kedvencemet valaki lehúzza, azt lehet kikövetem. 😅 Hiszen akkor lehet nagyon nem ugyanazt keressük egy mozgóképben.

Hur Jin-ho ezen filmje azon alkotások egyike, amelynél nem nagyon kell aggódnom ilyenek miatt. ☺️

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük