Vetítőterem szabályzat

  1. Jelenleg nincs megkötés, hogy mikori filmet és sorozatot lehet ajánlani. Mivel még csak hárman vagyunk, így jelenleg régi, akár ismertebb kincseket is bedobhatunk, ha azt a többiek nem látták. És ez a metódus fog élni négy tagnál is. Öt résztvevő esetén majd meglátjuk.
  2. Sorozatnál csak a pilot epizód kerülhet ajánlásra, ahogyan filmeknél sem preferálnánk egy középső részt egy trilógiából, hiszen ha valaki az előzményt még nem látta, az kellemetlen lehet. Viszont ez megbeszélés tárgyát is képezheti, ha pl. egyébként is megnézné az adott tag a korábbiakat addig.
  3. Szeretnénk azért, ha megnézésre érdemes alkotások kerülnének ajánlásra, direkt megtrollkodni ezt a közösséget pl. nem nagyon érdemes, és egyébként sem feltétlenül lehetséges, a szabályok betartásával sem lehet mondjuk egy imdb-n 2.1-es átlaggal álló filmet ajánlani, hiszen az ilyen hozzáállás azonnali kizárást vonna maga után.
  4. Egy ember ajánlhat csak egy körben, így megyünk tovább majd, kéthetente más és más következik, szóval egy kör két hétig tart.
  5. Ha te is tag szeretnél lenni, és ajánlani szeretnél, akkor először regisztrálj az oldalon, majd az aktuális vetítőterem produktumait értékeld le. Ezután a forduló után rögtön te, új beszálló választhatsz néznivalót. Ha több új tag csatlakozna viszonylag egy időben, akkor az ajánlhat, aki korábban leadta az aktuálisan futó kör értékelését.
  6. Ha viszont az első ajánlásod utáni következő kört rögtön kihagyod, azaz nem adsz le értékeléseket, akkor a következő alkalommal, amikor te következnél film és sorozat felvetésével, egyszer kimaradsz, de persze a többiek ajánlásait bármikor értékelheted.
  7. Ez az egész nem verseny, egyébként sem mehet senki biztosra, szóval az ajánlók nevei is csak úgy érdekességként vannak kint a statisztikákban.
  8. Ha veszed a fáradtságot, hogy megnézz valamit, esetleg már láttad korábban, akkor pár sort írj is azért róla.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük