Yui Katagata: Love Song – plusz még egy dal, két live felvétel kíséretében

Úgy három nap alatt az Alice Olive 110 alkalommal lett lejátszva… De gondoltam vadászok még kimondottan keleti szerelmes dalokra. Találtam is egy olyan szépet, aminek aztán azonnal rabja lettem. Fél nap alatt már lejátszottam 24-szer… Reménytelen vagyok. 😅

Annyira finoman fülbemászó, kellemes számot sikerült írniuk… Se dob, se elektronika, se semmi más, csak egy gitár, valamint egy elképesztően gyönyörű hang… Igen, kissé szomorú ez is, de hát nem is tudom, gondolom a boldog pillanatokat meg kell élni, miközben a rossz időszakokat és momentumokat meg ki kell írni magadból… Amikor valami hasonlót találok, mindig kedvem lenne egy saját számot készíteni. (Veszek is egy gitárt, aztán írok valami annyira borzasztót, hogy már önmagában attól is csak még látogatottabb lesz a blog. 😆)

Kerestem én videót youtubeon, live felvételt – tényleg csak valamit –, de nem nagyon akadtam komoly találatokra. Twitteren már inkább. Meg is osztok kettőt. A második legyen a Love Song természetesen, de csak egy részlete (grrr!) sajnos… Előtte viszont nézzétek és hallgassátok meg a nem tudom milyen című tételt is. Igen, ezt itt lentebb. A streaming oldalakon három kislemezdal érhető el tőlük, és hát egyik sem ez lenne – így félig csukott szemekkel írom ezt már… Addig érjétek be annyival, mint amennyivel én most. Ennek ellenére ez annyira megkapó; a hangja, ahogy játszik vele, ahogy becsukja a szemét, ahogy szinte látom és érzem, hogy miről szól a dal… (Nem mintha akár csak a címét is biztosra tudnám persze. 😅) Ez még lehet szebb is a Love Song-nál – holnap valahogy megszerzem én ezt teljes egészében. Maximum írok nekik majd olyasmiket, hogy akarom, kell, most, nagyon köszi, puszi! (Plusz egy hol van már is belefér gondolom?!) 😀 Egészen elérzékenyülök néha, amikor valami ennyire betalál… És most nincs is rossz kedvem, meg nem is hozott le az életről annyira, pusztán csak eszméletlenül tüneményes és elbűvölő kis tétel és felvétel ez itt.

Itt pedig akkor a már említett Love Song részlete.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük