Teenage Wrist: Still Love (feat. Softcult) – 2023

A Teenage Wrist nevet viselő bandát nem ismertem. Egy dalukat sem, de a Softcult megosztotta a twitter csatornájukon ezt a klipet, én meg ugye őket eléggé szeretem, és hát látom, hogy ők is közreműködtek benne. Gondolhatjátok, hogy több nem is kellett nekem – egyből tetőfokára hágott a kíváncsiságom.

Aztán bumm… Lendületes nyitás, vibráló klip, karcos hangzás, jó ritmus, oké-oké! Nagyon jó eddig, de kicsit féltem, hogy Mercedes Arn-Horn, a Softcult énekesnője és gitárosa végig csak a háttérben úszik majd az árral… Hát aztán a szám második felében ő is kibontakozhatott… Nagyon klassz kis dal lett, és még a szöveg is nagyon tetszik! Lehet megérné ezt az együttest komolyabban is megismerni.

De az új lemezükre mindenképpen oda fogok figyelni, amely majd augusztus 4-én fog megjelenni, méghozzá a Still Love cím alatt. Ma este pedig munka utána hazajövök, és miközben két filmről is elkezdek pötyögni – lesz miről írnom 😅 –, biztos sokszor le fogom játszani a fenti tételt is… Ahogyan azt már eddig is számtalanszor megtettem.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük