Dél-koreai sorozatok, amelyeket érdemes lehet itthon várni

Összeszedtem egy kis listába azon sorozatokat, amelyeket néhányszor már lecsekkoltam az utóbbi időben, hogy meggyőződjek arról, elérhetőek-e már… (Hát nem sajnos, pedig…)

Szóval… Csak és kizárólag olyanokat gyűjtöttem itt most össze, amelyeknek van adatlapja, de a play gomb még nem aktív rajtuk. Elég soknak már jó ideje nem az… Nem tudom mikor fognak jönni. De lehet mindenre emlékeztetőt beállítani a Netflixen. (Biztos találhatnék még, de ezek egy ideje már ott vannak a listáimon, és bőven van mit nézni egyébként is. Bár mit is tagadjam; ezek közül nem egyre azonnal rárepülnék.)

Van még pár nagyon ígéretes darab, de vagy egyik streaming szolgáltató sem csapott még le rájuk, vagy nem a netflixnél vannak a jogok, és így lokalizációra sem nagyon van esély… Szóval ennyi lenne az annyi – ebben pillanatban. (A sorrend nagyjából azt tükrözi, hogy én mit várnék legjobban ezek közül.) A Netflix link egyébként a film adatlapjára visz mindehol.

# 01. Weightlifting Fairy Kim Bok JooNetflix
romantikus dráma, vígjáték – 2016 – 16 epizód / 60 perc
IMDb: 8.4 / Trakt: 86

Az úszóversenyző összefut gyerekkori barátjával, egy feltörekvő súlyemelő bajnokkal, és rájön, hogy titokban tetszik neki az unokatestvére.

# 02. Descendants of the Sun [ A nap leszármazottai ] – Netflix
romantikus dráma – 2016 – 16 epizód / 60 perc
IMDb: 8.3 / Trakt: 83

Egy ügybuzgó katona összefut egy tehetséges sebésszel, és szerelembe esnek. Világnézetünk szétszakítja őket, de a sorsnak más tervei vannak. (Megj.: Nem tudom, hogy a mi „világnézetünk”, vagy az övék, lehet csak egy megjelenés előtti elütés áll a dolog mögött.)

# 03. Healer [ Kódneve: Gyógyító ] – Netflix
romantikus dráma, vígjáték, krimi, akció – 2014 – 20 epizód / 60 perc
IMDb: 8.5 / Trakt: 85

A sztárriporter, a középszerű újságíró és a „Gyógyító” álnéven dolgozó férfi egy sötét titkokat rejtegető, régóta elfeledett eset kapcsán találkoznak.

# 04. Something in the RainNetflix
romantikus dráma – 2018 – 16 epizód / 75 perc
IMDb: 8.1 / Trakt: 78

Miután újra találkozik legjobb barátja öccsével, aki most tért haza egy külföldi munkából, a frissen szakított karrierista nő új színben látja a férfit.

# 05. Youth of MayNetflix
dráma – 2021 – 12 epizód / 60 perc
IMDb: 8.4 / Trakt: 85

Leírás magyarul nem elérhető.

# 06. Stove League [ Álmok ligája ] – Netflix
dráma – 2019-2020 – 16 epizód / 60 perc
IMDb: 8.3 / Trakt: 84

Leírás magyarul nem elérhető.

# 07. Beyond EvilNetflix
dráma, krimi – 2021 – 16 epizód / 65 perc
IMDb: 8.1 / Trakt: 86

Leírás magyarul nem elérhető.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük