Brutus: Victoria – Egy újabb nagyon erős klip a közelgő lemezről

Október 21-én jön ki az új album – Unison Life címmel. És egyre jobban várom. A Victoria ismét egy erős, érzelmes és szenvedélyes szerzemény lett. Talán már szinte túl könnyen is emészthető, de hát ha olykor erre van szüksége az embernek… Nálam nagyon hamar betaláltak ezzel a dallamosabb megközelítéssel is.

Ami pedig Stefanie Mannaerts hangját és képességeit illeti… Lassan ott tartunk, hogy énekesnők szintjén a legnagyobb kedvenceim közé emelkedik. Ő tényleg mintha extrém módon átadná magát a zenélésnek, és ezt nem csak belülről teszi, mert az arca, a szemei, a hangja… Mintha csak a hangszereken és a zenélésen keresztül engedhetne ki mindent magából. Egy biztos, baromi jól áll neki.

Most rá is kaptam – újra – a korábbi lemezeikre. Remélem a következő korong legalább 50 perc hosszú azért lesz. A Victoria előtti kettő kislemezdal-klipet is beteszem ide, biztos ami biztos – hátha valakit érdekel. Egészen eléképesztő, hogy ilyen minőségű post-hardcore / alternativ rock zenei videók csak ennyi megtekintést tudnak összehozni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük